Kategori: Moda

Kişiye Özel Profesyonel Bindallı Dikimi

Kıyafet seçeneklerinde özel günler için tercih edilebilecek farklı seçenekler bulunmaktadır. Özellikle bayanların en özel günlerinden biri olan kına gecesi için tercih edilecek olan bindallı modelleri elbise şeklinde hazırlandı gibi şalvar ile takım olarak da hazırlanmaktadır. Bindallı modellerinin farklı kesimleri özellikle her zevke uygun seçeneklerin oluşturulmasını sağladığından bu gece için özel olarak tasarlamaktadır. Bindallı üzerine tercih edilecek olan kaftan seçeneği tamamlayıcı etki sağlayarak bu şekilde bir bütün halinde kullanılmasına yardımcı olmaktadır.

Nişan töreninde gelin adaylarının giyeceği kıyafeti nişanlık denilmektedir. Farklı renklerde ve tarzlarda hazırlanan nişanlıklar sayesinde nişanlanacak olan her bayan kendi zevkine uygun seçimler yaparak bu şekilde nişanında arzuladığı bir görüntüye sahip olabilir. Farklı kumaş seçenekleri kullanılarak tasarımlar hazırlandığı için özellikle aranılan kumaşlara göre seçimler yapılabilir. Detaylandırmak için çoğu zaman dantel veya tül seçenekleri kullanılmaktadır.

Gelinlik Dikimi

Gelinler özellikle hazır gelinlik modellerini tercih edebilecekleri gibi özel dikim yaptırarak bu şekilde bedenlerine uygun seçimlerde yapabilirler. Gelinlik gelinler için oldukça önemli bir kıyafet seçeneği olduğundan bu özel gün için tercih edilecek olan modelin her gelen için farklı olması söz konusudur.

Genel olarak beyaz renkte tercihler yapılsa da çoğu zaman farklı renk seçenekleri üzerinde de durulmaktadır. Özellikle düğün boyunca taşınacağı düşünüldüğünde ağır modeller yerine daha hafif seçimler yapılması gelinin rahat etmesini sağlayacaktır.

4.8 / 5 ( 9 Değerlendirme )

Son Yazılar

Mebran Banyo

Membran banyo ürünlerinin en önemli özelliklerinden bir tanesi dayanıklı olmasıdır. Farklı renk ve desen seçenekleri…

12 ay önce

Farklı Aroma Seçenekleri ile IQOS Terea Modelleri

Philip Morris tarafından 2021 yılında piyasaya sunulan iqos iluma ve Prime elektronik sigara cihazları için…

1 yıl önce

Isı Yalıtımı Nedir? Ne İşe Yarar?

Isı yalıtımı son zamanlarda soğuk ilerleyen havalar nedeniyle ısınmayan evlerin en kolay şekilde ısınmasını sağlayarak…

1 yıl önce

Bursa Otelleri

Marmara’nın eşsiz doğası eşliğinde çok özel konaklama desteğinden yararlanmak isterseniz Bursa Otel hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bursa’nın,…

1 yıl önce

İngiltere Vizesi Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Firmamız, sizlere online ortamda hem ingiltere vizesi danışmanlık hizmetlerini hem de gerekli tüm tercümanlık işlemleri hizmetlerini sunuyor.…

2 yıl önce

Aşk Kokan Birbirinden Romantik 10 Film

Her insanın tarzı olmasa da sevgiliniz ile izleyebileceğiniz romantik filmleri aramanız mümkündür. Kusursuz bir akşam…

2 yıl önce